Editie 2024

Maandag 20 mei 2024

 15, 30, 45 en 60 km.

Boucles de Lasne

Les Boucles de Lasne komen dit jaar terug, nog steeds op Pinkstermaandag, op 20 mei met een klassieke versie van onze organisatie waar we u opnieuw alles kunnen bieden wat bikers gelukkig maakt.

Natuurlijk zijn er de mooie routes, zodat iedereen met een aangepaste afstand kan starten. 15, 30, 45 et 60 km !

Inschrijving ter plaatse voor de prijs van 7 euros.
Voor-inschrijvingen 5 euros

Een vertrek vanuit het sportcentrum, waar alle voorzieningen aanwezig zijn, een feesttent met bar en klein restaurant, maar ook een terras, een bike wash voor fietsen, kleedkamers en douches, een mechanische werkplaats om u zo nodig te helpen.

Maar ook ondersteuning met wegwijzers op belangrijke kruispunten, drempels bij de afslagen van het parcours om te voorkomen dat je te snel een weg oprijdt, een assistentieteam dat je in een busje op het parcours oppikt in geval van een probleem, en de aanwezigheid van de ACS LA Hulpe, een efficiënte ambulancedienst die snel ter plaatse kan zijn als dat nodig is.

En last but not least, uitgebreide en gevarieerde drankjes op het parcours. Dit is allemaal mogelijk gemaakt dankzij een partnerschap tussen de Blancs Gilets, de plaatselijke overheid en Plancenoit sport, en zonder te vergeten onze vrijwilligers, altijd glimlachend en vriendelijk!

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen voor een gezellig sportmoment!

Het organiserend team

Wacht niet met inschrijven

Retour en haut